Vai al contenuto principale della pagina

Apicius : a critical edition with an introduction and an English translation of the Latin recipe text Apicius / [ed. and translated by] Christopher Grocock and Sally Grainger ; with illustrations by Dan Shadrake



(Visualizza in formato marc)    (Visualizza in BIBFRAME)

Autore: Apicius, Coelius Visualizza persona
Titolo: Apicius : a critical edition with an introduction and an English translation of the Latin recipe text Apicius / [ed. and translated by] Christopher Grocock and Sally Grainger ; with illustrations by Dan Shadrake Visualizza cluster
Pubblicazione: Totnes : Prospect books, 2006
Titolo uniforme: De re coquinaria. English & Latin 20287  
Descrizione fisica: 414 p. : ill. ; 26 cm.
Soggetto topico: Culinaria romana
Altri autori: Grocock, Christopher  
Grainger, Sally  
Shadrake, Dan  
Nota di bibliografia: Contiene bibliografia: pp. 405-407
ISBN: 1903018137
Formato: Materiale a stampa
Livello bibliografico Monografia
Lingua di pubblicazione: Inglese
Record Nr.: 991000326479707536
Lo trovi qui: Univ. del Salento
Opac: Controlla la disponibilità qui